Gears 6: jó teljesítmény is párosul a kiváló grafika mellé, vagy ez is csak 30 fps lesz?

A The Coalition következő játéka nem akar azon az úton járni, amin egy másik Xbox Game Studios-csapat, amitől hamarosan meg fog jelenni egy jelentősebb Xbox-exkluzív.

 

A Senua’s Saga: Hellblade II-ről már írtuk, hogy filmszerűsége miatt mindössze 30 FPS frame rate-en fog futni Xbox Series-en, így a Ninja Theory játéka nem lesz akkora technológiai forradalom, hiszen a jó teljesítmény ezúttal elmarad, és még mindig nehezen akar összejönni az, hogy a nagy felbontás és a remek vizualitás mellé 60 FPS párosul. Ezen próbál javítani a The Coalition a még be sem jelentett következő projektjével.

A ResetEra fórumon Nate Najda, avagy shinobi602 arról írt, hogy a Gears 6 kapcsán nem kell félni attól, hogy ott is harminc képkockát kapunk másodpercenként. További részleteket nem közölt, de annyit hozzá kell tennünk, hogy ő egy megbízható bennfentesnek tekinthető már hosszú évek óta, így valóban bekövetkezhet az, hogy a Gears of War új epizódja nem csak szép lesz, hanem még jó frame rate-el is teszi azt. (Remélhetőleg nem úgy, hogy fekete csíkokat kapunk a képernyő tetején és alján… ezt a The Order: 1886 csinálta még a PlayStation 4-en.)

Az Xbox Showcase (ami a pletykák szerint június 9-én lesz megrendezve) az idén is elmaradó E3 időszakában fel fogja vázolni a Microsoft következő 1-2 évét. Eközben azért be kellene számolni arról, hogy hol tart a Fable és a Perfect Dark reboot is, de lehetne sorolni mindazt, amin a Bethesda és az Activision Blizzard King dolgozik. (Például kíváncsiak lennénk arra, hogy az id Software valóban egy új Quake epizódot fejleszt-e.) A Microsoft egyre inkább bővülő stúdiói révén egyre több játékot dobhat a piacra, így a műsor is eléggé tartalmas lehet; például az idei Call of Duty-ról is akár itt hullhat le a lepel.

Mindez még nem hivatalos. A Gears 6 az Unreal Engine 5-öt használja amúgy.

Forrás: WCCFTech, ResetEra

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu