Ryan Gosling játszhatja a főszerepet A marsi szerzője új könyvének adaptációjában?!

MOZI HÍREK – Ryan Gosling az utóbbi évek egyik legelismertebb regényének adaptációjában öltheti magára az űrhajósruhát…

 

 

A nagy, bevált franchise-okon túl, úgy tűnik, a sci-fi filmek kezdenek utat törni maguknak a mainstream felé. Nemrég a Robert Pattinsonnal forgatott Mickey 17 keltett hullámokat, most pedig egy olyan projektről van szó, amelynek forgatása a következő hónapokban kezdődik, és amelyet egy nagy hollywoodi sztár, Ryan Gosling fog vezetni: ez a Project Hail Mary.

 

A marsi írójának regénye alapján készül Ryan Gosling legújabb filmje

 

A Project Hail Mary tulajdonképpen a Ridley Scott által feldolgozott A marsi című könyv írójának, Andy Weir-nek a legújabb sci-fi regénye. (Magyarul A Hail Mary-küldetés címen olvasható.) Egy többszörösen díjnyertes történetet mesél el, amelyben a főhős, Ryland Grace az egyetlen túlélője egy több millió kilométerre lévő küldetésnek. Utóbbi, ha kudarcot vall, az egész emberiséget magával ragadja. Valódi sétagaloppnak tűnik a helyzet.

Brandon Sanderson az író legjobb művének nevezte, és persze mindenki nagyon elismerően beszél a könyvről, amely sorra kapja a díjakat.

Olyannyira, hogy az Amazon & MGM Studios nem hagyta ki a lehetőséget, hogy egy olyan duóval hozza a mozikba, akiket a Pókember animációs filmekből ismerhetünk, ahol ők voltak a producerek: Phil Lord és Chris Miller.

A projektről egyelőre nem sokat tudni. Néhány hete azt mondták, hogy a film forgatása júniusban kezdődhet. A 2026-os megjelenési dátummal nem lenne meglepő, ha ezeket a terveket elhalasztották volna. Igaz, erről nincs hír. Akárhogy is legyen, ahogy az elején említettük, úgy tűnik, a sci-fi még mindig sokat tartogat számunkra a mozivásznon.

Ryan Gosling már játszott űrhajóst a 2018-ban bemutatott Az első ember (First Man) című filmben, amely Neil Armstrong útját meséli el, hogy ő legyen az első ember a Holdon. A filmet az AppleTV-n, a Prime Video és a SkyShowtime csatornákon lehet megnézni.

Forrás: Deadline, World of Reel

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu