A Bethesda Game Studios belerondított a Fallout: London terveibe [VIDEO]

Szerencsére nem kell attól tartani, hogy Todd Howardék megszüntetik a projekt fejlesztését, viszont a rajongói mod (ami ráadásul nem is az Egyesült Államokban játszódik) eddigi tervein módosítani kellett.

 

A Fallout: London a Fallout 4-re épül, és annyira komoly figyelmet tudott kelteni a projekt, hogy még Neil Newbon is hallható benne. Ő a Baldur’s Gate 3 egyik szinkronhangja, úgyhogy még azt sem lehetne mondani, hogy egy nagyobb garázsfejlesztésről lenne szó, ha egy ennyire neves embert is be tudtak vonzani a mod fejlesztésébe. Ám a csapatnak változtatnia kellett az eddigi terveiken, így az eddig bekarikázott április 23-át is át kellett húzniuk a naptárban.

Ezen a napon adták volna ki ugyanis a modot, de a Bethesda Game Studios (BGS) keresztül tudta húzni a számításaikat. Howardék ugyanis a Fallout 4 next-gen frissítését április 25-én adja ki. A modderek tudják, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition példáját a BGS megismétli, így az eddig működő modok közül lesz, ami elromlik, így a moddereknek frissíteniük kell munkájukat. Dean Carter, a Fallout: London projektvezetője szerint négy évi munkájuk romolhat el a next-gen frissítés következtében, ugyanis a mod a Fallout 4 Script Extenderre épül (és ezt használja sok mod).

Emiatt a Fallout: Londonnak nincs megjelenési dátuma. A másik baj a mod mérete: 30-40 GB, ami túl nagy a konzolos verziónak és a PC-s Nexus Mods site-nak egyaránt. A GOG csapata viszont segített, és talán az Epic Games Store is segít a Steam mellett nekik. Carter szerint a lehetséges enginefejlesztések és a jobb teljesítmény miatt nem véletlenül optimista. Így jobban ki tudják használni majd az engine képességeit.

Carter szerint azért nincs pontos megjelenési dátuma, mert nem tudják, hogy mennyi időre lesz szükségük, hogy a Fallout 4 next-gen frissítésével mikor lesz kompatibilis. Aztán a végén kicsit viccesen utalt a Fallout szlogenjére: Bethesda. Bethesda never changes. (A Bethesda sosem változik; eredetileg War. War never changes, azaz a háború sosem változik…)

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu