Grand Theft Auto VI: a rajongók a való életben újraalkották a trailert! [VIDEO]

A Rockstar Games következő játékának már most akkora rajongótábora van, hogy volt, aki egy teljes hetet eltöltött Miami városában, hogy jelenetenként újra tudja alkotni a Grand Theft Auto VI trailerét, bár volt egy kivétel a jelenetek között.

 

A Grand Theft Auto VI akkora érdeklődést keltett, hogy tizenkét óra alatt több mint hatvanmillió megtekintést generált a YouTube-on az első videó belőle, holott az ki is szivárgott. Andrew Levitt, egy blogger és YouTube-os annyia elkötelezett volt az új GTA iránt, hogy újraalkotta annak bemutató videóját, és ehhez rengeteg munka kellett. Nem egy másik játékban teremtette meg jelenetenként a videót (ami korhatáros lett, így ehhez kell egy Google-fiók ÉS az életkorunk hitelesítése is…), hanem a való életben forgatta le az anyagot.

Levitt és barátja, Jake egy hetet töltött el Miami környékén, és még a drónfelvételeket is teljesen pontosan újra tudták alkotni, de azért nem tudtak mindent megvalósítani. A bikinis hölgyes jelenet kimaradt, bár Levitt megtalálta a házat. A baj csak az, hogy egy éjszaka a penthouse melletti lakásban 4733 dollár lett volna, körbenézni ott pedig nem lehetett. Erről szó van a második, a kulisszák mögé betekintést engedő videóban.

Levitt nem volt az első, aki ezzel megpróbálkozott, ugyanis egy francia YouTube-os, CyrilMP4 hasonló videót hozott össze januárban, de az nem volt ennyire hiteles. Viszont az, hogy Levitt ennyire pontosan meg tudta csinálni a való életben azt, amit a Rockstar Games alkotott, bebizonyítja, hogy mennyire hitelesen tették be a játékba Miami több városrészét, amiből ugye létrejött Vice City.

A Grand Theft Auto VI a játékipar jelenleg leginkább várt játékának tekinthető. Mivel a GTA V 2013 szeptemberében jelent meg (később jött több port is), már tényleg itt az ideje a következő epizódnak. Ez 2025-ben fog megjelenni PlayStation 5-re és Xbox Series-re, és csak később lesz PC port.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu