Egyedi módon kérte meg a barátnője kezét a Sea of Thieves exfejlesztője!

Az emberi kreativitásnak köszönhetően néha eléggé egyedi módon lehet megkérni a másik kezét, és ezt bemutatta egy olyan fejlesztő, aki korábban a Sea of Thievesen dolgozott (ez a játék nemsokára meg fog jelenni PlayStation 5-re is).

 

A játékiparban nem egyszeri eset, ha valaki játékok ihlette módon próbálja eljegyezni szíve párját. Vagy egyedi merchandise-zal (játékokhoz köthető rajongói termékkel), vagy valamelyik játékon belül (például egy MMORPG-ben, vagy akár a Media Molecule Dreamsében is meg lehetne ezt valósítani), de ehhez képest egy sokkal kreatívabb megoldásról van szó, amit Aaron Nielsen követett el.

Ő egy pixelgrafikájú játékot hozott létre, aminek a neve Love Letter (szerelmes levél). Ezt a Playdate nevű handheld platformra fejlesztette, és azt kéri a játékostól, hogy a betűket a megadott időn belül a megfelelő dobozokba mozgassa a handheld egyedi kurblijával. Ennek teljesítése után felugrik a kérdés: „Hozzám jössz feleségül?”, alatta az Igen és Nem válaszokkal. Nielsen barátnője nem hezitált és az Igen opciót választotta, de Nielsen elárulta, hogy ha esetleg a Nem lett volna kiválasztva, akkor végtelenítve azt kérdezné a játék, hogy „Biztos vagy benne?”.

Nielsen elárulta, hogy a Pulp szerkesztő segítségével hozta létre a Love Lettert. Nincsen programozási tapasztalata, és elismerte, hogy néha a közönség segítségére támaszkodott, hogy túl tudjon jutni az akadályokon. Hozzátette, hogy a fejlesztésre szánt hat hónap alatt sok kísérleti verzió született, de szerinte a barátnője (vagyis most már menyasszonya) reakciója megérte a hónapokon át tartó játékfejlesztést.

Aaron Nielsen munkájának története bemutatja, hogy ő új szintre emelte a lánykérést. Vette az időt és fáradságot arra, hogy létrehozzon egy játékot (és itt mindegy, hogy egy nem technikailag kiemelkedő platformról van szó!), mindezt úgy, hogy tapasztalata ezen a téren nem nagyon volt. Már emiatt is minden gratuláció kijár neki, és természetesen reméljük, hogy az élettársával az életük végéig együtt fognak maradni.

Forrás: GameRant (https://gamerant.com/sea-of-thieves-developer-girlfriend-proposal-playdate-game/)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu