Rossz hírt kaptak a Fallout: London mod rajongói! [VIDEO]

A Fallout: London bejelentette, hogy a Fallout 4 közelgő next-gen frissítése körüli bizonytalanságoknak köszönhetően késik a megjelenési dátum.

 

 

A Fallout 4 közelgő next-gen frissítése előtt a nagy érdeklődéssel várt mod, a Fallout: London megerősítette, hogy elhalasztja április 23-i megjelenési dátumát. A játék bármelyik frissítésének megjelenése tönkreteheti a modokat. Az F:L csapata csak megelőzi az esetlegesen felmerülő problémákat…

A Fallout 4 modding szcénája az egyik legelkötelezettebb bármely játék esetében- ebben a tekintetben rendkívül hasonlít a Skyrimhez, a modding közösség jóval a megjelenési dátum után is életben tartja a játékot.

Néhányan, mint például a Fallout: London, hihetetlenül ambiciózus, nagyszabású modok. Gyakran egy DLC vagy annál nagyobb méretűek. Mások sokkal kisebbek, apró részleteket adnak hozzá a világhoz, mint például a Fallout 4 mod, amely a népszerű TV-adaptációból Lucy pisztolyát adta hozzá. Sok ilyen kisebb mod letöltése hatalmas hatással lehet a játékra, még akkor is, ha önmagukban nem túl nagyok.

Egy YouTube-ra feltöltött videóban a Fallout: London megerősítette, hogy a korábbi, április 23-i megjelenési dátumot most határozatlan időre elhalasztották.

Ennek oka, hogy a közelgő Fallout 4 next-gen frissítés. Utóbbi április 25-én jelenik meg, és szinte biztosan tönkretesz egy csomó modot, ami a F:L megfelelő működéséhez szükséges. A legnagyobb problémának a Fallout 4 Script Extender tűnik. Ez számos összetett mod számára elengedhetetlen a játék működéséhez. A Fallout: London esetében a Script Extender törése azt fogja eredményezni, hogy számos UI- és párbeszédrendszert azonnal frissíteni kell, és a késedelem jobb, mint a modot játszó játékosok frusztrálása.

 

Fallout: London modnak a késéssel együtt is jót tesz a next-gen frissítés

 

A fejlesztő azt is hangsúlyozza, hogy a Fallout 4 next-gen frissítése még mindig jót tesz a modnak. Ugyanis teljesítménynövekedést kell eredményeznie, amiből az F:L a kellemetlenségek ellenére is profitálhat. Azzal a céllal, hogy a legjobb Fallout 4 modok közé kerüljön, a Fallout: London úgy döntött, hogy a késés jobb, mint a megjelenési dátumhoz való ragaszkodás. Konkrét dátumot nem adtak meg a megjelenésre. A fejlesztő megerősítette, hogy a problémákat az első napon, héten vagy hónapban javíthatják.

Azt is megerősítették, hogy a modot nem a Nexus Mods-on fogják elhelyezni a Fallout: London fájlmérete miatt, amely a fejlesztő szerint jelenleg „30-40 GB körül van”.

Ehelyett a GOG-on lesz hosztolva a Fallout 4-et PC-n birtokló játékosok számára. A Fallout TV-sorozat sikere jelenleg újra a térképre helyezte a sorozatot. Az egész széria reneszánszát éli a játékosok számában. A franchise új és visszatérő rajongói visszaugranak a különböző címekbe egy újabb pusztasági kalandért. Egy újabb Fallout-játék valószínűleg csak évek múlva érkezik. Mégis nagyszerű látni, hogy a sorozat ilyen módon újraéled.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu