Megvan, melyik Szörnyverzum filmet rebootolna következőnek A láthatatlan ember rendezője!

MOZI HÍREK – A láthatatlan ember hatalmas sikere végre meghozta a nem várt áttörést a Unversal Monsters-nek, így nem csoda, hogy Leigh Whannell, a film rendezője kifejezte igényét a következő, ide tartozó filmre.

A Movieweb már kerek perec „horrorfilmes mesternek” nevezi írásában Leigh Whannell-t, aki már a következő Szörnyverzum filmre próbálja – saját maga – kivetni hálóját. És hogy melyikre? Válaszoljon erre ő maga!

„Azt hiszem, hogy én azt próbálnám bemutatni, amitől Drakula félelmetes, és ez konkrétan az, hogy benne nincs irgalom. Mindenfélét állíthat, de ő nem romantikus. Vért kell innia. A valós életben milyen párhuzamot tudunk vonni egy kegyetlen emberrel? Egy pszichopata, nem igaz? Egy pszichopata…”

Leigh Whannell tehát továbbra is a pszichológiai thriller vonalat szeretné kihangsúlyozni következő horrorfilmjében, a Drakulában, amely oly jól sikerült neki A láthatatlan ember tekintetében is, amely nagy kasszasikert aratott.

„Drakula egy olyan pszichopata, aki sz*rik mindenre. Talán vért iszik, de ezen kívül nincs köpeny, nincs villámlás, nincs köd, nincsenek farkasok. Ő csak egy pszichopata, aki vért iszik.”

Ez tényleg érdekes koncepció, de egyelőre még szó sincs arról, hogy Whannell bármilyen Drakula-projektben, bármilyen szinten részt venne. Érdekes kérdés az is, hogy ha a Universal tényleg rebootlja a Drakulát, abban az esetben működik-e majd Whannellnek a mítoszokról lecsupaszított víziója egy vérszívó pszichopatáról, illetve, hogy a Universal hagyná-e neki. A láthatatlan ember sikere egy dolog, de nem biztos, hogy egy hasonló koncepció működhet.

Bram Stoker Drakula című irodalmi művéből egyébként rengeteg horrorfilm készült, a legelső klasszikus a magyar származású Lugosi Béla főszereplésével, utána Christopher Lee alakította többször is a rémet, készített Coppola is filmet 1991-ben Gary Oldman főszereplésével, illetve legutóbb a Netflix is készített egy rendhagyó sorozatot egyszerűen csak Drakula címmel.

Forrás: Moview

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu