Hatalmasat kaszált A láthatatlan ember a hétvégén, az USA-ban és külföldön egyaránt

MOZI HÍREK – Gond nélkül került fel az amerikai toplisták élére A láthatatlan ember, amelyre egyaránt kedvező fogadtatás jellemző a nézők és a kritikusok részéről is.

Az USA-ban 29 millió dollárral lazán a toplista élére került A láthatatlan ember, amely az eredeti H.G. Wells történetet egy zaklatásos #metoo horror-thrillerbe öltötte. Az amerikai bevétel mellé pedig még hozzájön a világ többi részén bejött 20 millió dollár, amely szintén rendkívül szép eredmény, különösen, hogy a koronavírus miatt Kínában gyakorlatilag megszűnt a mozizás, pedig ez az ország napjainkban tetemes részét alkotja a moziforgalomnak. Eddig egyébként a pozitív jóslatok is csak 20 milliós amerikai kasszasikerrel kalkuláltak, ezt a filmet bőven sikerült lehagynia.

A második helyen a Sonic, a sündisznó található 16 millióval, tehát a másik állatot (kutyát) és Harrison Ford főszerepeltő, Vadon szavának nem sikerült a videojátékos adaptációt lehagynia, de azért a Jack London műve alapján keszült film sem panaszkodhat a maga 13.2 milliójával. A kritikák egyébként már e két utóbbi film esetében már annyira nem voltak egyöntetűen pozitívok.

A negyedik helyen a My Hero Academia: Heroes Rising című animációs film található ötmillióval, az ötödik helyen a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, míg a Harley Quinn film a hatodikra csúszott vissza.

A láthatatlan ember kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu