Ismét Cyberpunk 2077 halasztásra készül a CD Projekt RED?

Ez már a negyedik halasztás lenne, és a lengyelek nem nagyon akarják nyíltan letagadni.

A Cyberpunk 2077 lassan egyre kínosabb helyzetbe kerül, ahogy a CD Projekt RED halasztja, halasztgatja, és a legutóbbi (a november-december késésre gondolunk…) csúszás mögött már a kurrens-gen duó, a PlayStation 4 és az Xbox One állt, amivel már lassan tényleg next-gennek is mondhatnánk a belső nézetes RPG-t (amit ráadásul még a PS3/X360 időszakban jelentettek be). Most viszont egy furcsa Twitter-fiók teszi fel a kérdést, hogy mi volna, ha a Cyberpunk 2077 ismételt késésben esne, és így már nem 2020-ban érkezne meg, hanem csak jövőre.

Mostanában megint gyakori az ilyen halasztósdi, így nem lenne meglepő, ha a @HotGirlVideos69 (ez a handle, mondjuk, hogy furcsa) feltételezése ténylegesen igaznak bizonyulna. Erre aztán az IGN felkereste a lengyeleket, akik pedig azt válaszolták, hogy a szabály az szabály, és a pletkyákról, spekulációkról nem mondanak semmit, de megerősítették, hogy idő kellett nekik, hogy minden assetjüket (pl. Twitter borítókép, ilyesmi) frissítsék, amivel a december 10-ei, új megjelenési dátumot ábrázolhassák.

Csak ezzel az a baj, hogy a harmadik késés előtt néhány héttel a CD Projekt azt mondta, hogy nem lesz több halasztás, és a novemberi megjelenés biztos, és majd rá egy nappal közölték, hogy nem, mégsem, így pedig a kétkedéshez talán minden jogunk meg is van. A Vice pedig kiemelte, hogy ez a @HotGirlVideos69 fiók egy héttel az E3 idei elmaradásának bejelentése előtt már azt mondta, hogy a koronavírus elmossa a rendezvényt.

De a lengyel stúdió IGN-es reakciójára ők is válaszoltak: szerintük a CD Projekt RED a minap frissítette a profilját, hogy biztosra menjen a december 10-i megjelenéssel, mert a pletykára a sajtó beindult, ám ő továbbra sem biztos – hallott pár rossz dolgot, és ezért még nincs meggyőzve, így nem tartja kizártnak, hogy a Cyberpunk 2077 csak 2021-ben jelenik meg.

Majd meglátjuk – van benne ráció sajnos. De vajon mi lesz ezúttal a kifogás?

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu