Női karakter a legújabb Assassin’s Creed Unity „így készült” videóban

A Kotaku az IGN.com-ra nemrég felkerült „így készült” videó egyik rövid részét csípte el, amelyben egy csinos női karakter látható, aki nagy valószínűséggel (a ruhája alapján) assassin. Nehéz pontosan megmondani kiről is lehet szó, az viszont nem túl valószínű, hogy játszható karakter. A Ubisoft egyelőre nem kommentálta a női szereplőről beindult találgatásokat.

A hölgy a 7:24-es pontján tűnik fel az új „így készült” videóban, amelyet az IGN tett közzé és itt alant is megnézhettek.

A a francia forradalom alatt játszódó Unity-t néhány újságíró és rajongó éles hangon kritizálta az E3 alatt, hogy nem került bele lehetőségként, hogy női orvgyilkost is alakíthassunk, pedig rengeteg lehetőség nyílik benne, hogy átalakítsuk asszasszínunkat, illetve co-op is van a játékban.

 

Az egyik kritika egyébként az volt, hogy a leghíresebb „asszasszín” a valódi francia forradalomban éppen nő volt, szóval a női gyilkosok hiánya így még furcsább. A Ubisoft egyébként az megígérte, hogy női karakterek is lesznek a játékban, íme, az első, akivel találkoztunk.

Egyébként női asszasszin karakter már szerepelt a sorozatban, úgyhogy annyira nem értem a hiszti tárgyát, de az tény, hogy ez a csinos kis vörös hölgyemény feldobná a játékot, mint játszható karakter.

Források: Kotaku, IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu