Részletek a Devil May Cry 4: Special Edition-nel kapcsolatban

Újabb remaster az egyre bővülő kínálatban, avagy a Capcom áttolja Dantét, Nerót és a három új karaktert (Vergil, Trish és Lady) PlayStation 3-ról PlayStation 4-re, hogy immáron meglegyen az a bizonyos 1080p/60fps.

devil_may_cry_4_special_edition_2
Egészen pontosan a nyár folyamán érkezik a Devil May Cry 4: Special Edition, amelyben azért az új karakterek is kapnak tuningot. Először is Vergil is fejleszthető lesz, valahogy úgy, ahogy ezt a DMC3: SE-ben is láthattuk, továbbá mindegyik pályán választható lesz. Trish a közelharcra összpontosít kardjával (ő csak Dante küldetéseiben lesz játszható), míg Lady lőfegyverével és csáklyájával épp az ellenkezőjére épít (ő pedig csak Nero küldetéseiben lesz elérhető).
Újabb újdonság a DMC4 PC-s verziójából átemelt Legendary Dark Knight Mode, amelyben még több ellenfél szeretne eltüntetni minket láb alól. Na szépen állunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu