Ubisoft: Watch Dogs grafikai lebutítás: „Elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!”

A Watch Dogsra még emlékezhetünk, hogy milyen brutálisan nézett ki… a megjelenés előtt. A 2014 májusi (és ez is fél éves csúszás volt az eredetileg tervezetthez képest), végleges változat ugyanis csúnyább volt, mint amit az E3-on láthattunk.

PS4PRO_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Watch-Dogs1

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillermot a The Guardiannak adott interjújában azt mondta, hogy sajnálja, hogy a Watch Dogs végül grafikailag lebutult ahhoz képest, amit az E3-on láthattunk. Így nem csoda az sem, hogy azt mondta, hogy innentől igyekezni fognak olyan játszható verziókat mutatni, amik ténylegesen úgy – vagy jobban – fognak festeni a végleges verziókban. Szóval igyekeznek nem előrerenderelt, illetve PC-n futó buildeket és videókat mutatni.

Becsületes dolog, de hogy be fogják-e tartani, arra még várnunk kell. Viszont legalább igyekeznek változtatni. Ha sikerül a játékaikat is játszható változatban kiadni (főleg az októberben esedékes Assassin’s Creed: Syndicate-re leszünk kíváncsiak), akkor már elismerhetjük a változtatást.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu