For Honor: Így reagált rá a sajtó! [VIDEO]

Ugye nem feledkeztünk meg a For Honorról? Ezt a játékot – amelyen a montreali stúdió dolgozik – a Ubisoft az E3-on jelentette be, és elég nagy sikert aratott a sajtóban. Ezt nem mi mondjuk, ezt a videó maga állítja: több website idézete is felbukkan a videóban, miközben fejek hullanak, kardok szelnek át egyes testrészeket és megy a csata ezerrel.

Nos igen, a For Honor ugyanis egy középkori hack ‘n’ slash játéknak tekinthető, amely PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt elérhető lesz valamikor, ugyanis még nem tudunk megközelítőleges megjelenési dátumot sem mondani. Három frakció, három csapat: a The Legion a lovagokat, a The Chosen a szamurájokat, míg a The Warborn a vikingeket takarja. A klasszok mind más perkeket és fegyvereket fognak adni hősünknek… vagy hősnőnknek, ugyanis akár nőnemű karaktert is létrehozhatunk majd. Csak le ne üssenek minket a csapattársaink, mert friendly fire is lesz a For Honorban. Ígéretes, remélhetőleg nem butítják le a végleges verzióra khmkhm, Watch Dogs…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu