Need For Speed: Melyik az in-game render és melyik az igazi kép?

Az Electronic Arts ezúttal ötletes módon prezentálja a Need For Speed család legújabb tagját, amely idén ősszel mindenféle alcím nélkül fog megjelenni – a kérdés az, hogy melyik kép származik egy valódi fotóból és melyik az, amelyik egy in-game rendernek tekinthető?

ps4pro.eunews-reviews-previews-and-more-need-for-speed-4

Az idei felvonást is a Ghost Games fogja elhozni számunkra, újfent a Frostbite 3-as enginere építve: 2013-ban a Rivals korrekt volt, de kiemelkedő produktumnak így visszaemlékezve nem nagyon mondanánk. Már csak az a kérdés, hogy a kötelező online kapcsolat – ezt megerősítette az Electronic Arts korábban! – vajon milyen tényleges haszonnal járna a játékos számára? Remélhetőleg az EA tanult a 2013-as SimCity hibáiból, amely az első napokban szó szerint játszhatatlan volt! Ezt majd november harmadikán meglátjuk, ugyanis akkor érkezik a NFS PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – igen, ezúttal már nincs előző generációs kiadás!

És itt a végén elmondjuk: a jobb oldali autók a valódiak, a bal oldalon levők a játékban készült renderek!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu