Capcom: A Street Fighter V béta később fog véget érni

A Street Fighter V bétájának elvileg holnapra már annyi lenne, de mivel a Capcom szervereire finoman szólva is lehetetlen volt az első napokban kapcsolódni, a japán cég úgy határozott, hogy ez igazságtalan lenne a játékosok felé és meghosszabbítja a béta időtartamát.


Korrekt lépés a Capcom részéről, mert az első benyomása így az előrendelőknek – nekik jár a béta amúgy – nem lesz keserű szájízük, ha a Street Fighter V multiplayer bétájára gondolnak. Amint a szerverek működőképesek lesznek, a béta újra be fog indulni, hogy a netkód komolyabb tesztelés alá eshessen a játékosok által. Mindenkire ráférne már egy kis SF V, nem? Ez tanulság lesz a Capcomnak, hogy a jövő tavasszal PlayStation 4-en és PC-n esedékes rajtnál ne legyen még egyszer ilyen szerverhalál, úgyhogy hosszabb távon ezzel csak mi járhatunk jól! Az Unreal Engine 4 így bemutathatja, hogy ebben a műfajban mire is képes. (A Tekken 7 esetében dettó.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu