For Honor: Így készült a bejelentő trailer [VIDEO]

A Ubisoftnak minden bizonnyal ez járt a fejében: Ha nincs ló, jó a szamár is? Mert most egy olyan trailerrel jelentkeztek, ami arról regél, hogy miként készült el a For Honor bejelentő videója! Ez azért már felettébb erőltetett marketingnek tűnik a franciák részéről: a sajtóreakciós videót még teljesen meg is értenénk, de ez már kicsit exaggaráltnak tűnik…
Szóval ez a videó azt mutatja be, hogy miként készült el az E3-as bejelentésre összepakolt előzetes videó. Szó ami szó, tényleg kellemes meglepetésnek tűnik jelen pillanatban a For Honor, de a motion capture-ön, a CGI-n és az artworkön túl még messze vagyunk attól, hogy játékmenetet is láthassunk.

Addig is ismétlés a tudás anyja: vikingek, szamurájok és lovagok eshetnek egymás torkának ebben a középkorban játszódó hentelésben. Mivel friendly fire is lesz a játékban, nehogy az legyen, hogy egy jól irányzott kardlendítéssel barátunk fejébe szelünk egy szép nagyot, mert ez még igen kellemessé tudja majd tenni a sörözést másnap. De ez még messze a jövő zenéje, mint ahogy sajnálatos módon a For Honor is, amely a már megszokott PlayStation 4/Xbox One/PC triumvirátusra fog megjelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu