[GC] Star Wars Battlefront – Kit látnak szemeink? [VIDEO]

Ezúttal a Fighter Squadron mód került bemutatásra a Star Wars Battlefrontból – naná, hogy lehetőségünk lesz a levegőben is csatázni, legyünk a császári, vagy a lázadó oldalon. Mivel a DICE a fejlesztő, biztosan lehetünk benne, hogy tudják, mit csinálnak – a Battlefieldben is van erre lehetőségünk, úgyhogy a koncepciójuk megvan. De nem is ezen lepődtünk meg komolyabban, hanem…

…két bizonyos illető felbukkanásán. No kérem, aki hiányolna nagyobb neveket a Battlefrontból, akkor most elmondanánk, hogy Han Solo és Boba Fett (!) is részt vesz a küzdelemben. A feedbackkel kapcsolatban a kommentelők elég sokan elismerően írtak a DICE húzásáról, sőt, valaki egy teljes hét szabadságot ki fog venni a megjelenéskor. Ígéretes a Star Wars Battlefront, az igaz, bár a 40 fősre limitált multiplayer még visszahúzhatja a végeredményt. (Csak mi gondoljuk úgy, hogy egy frissítés után feltolják a 40-et 64-re?)

A Star Wars Battlefront november tizenhetedikén fogja betámadni a PlayStation 4/Xbox One/PC triót. Hatalmas elvárásokat támasztott az irányába az Electronic Arts, vajon sikerülni fog megugrani ezt a szintet?
UPDATE: a második videóban Darth Vader is felbukkan, hajjaj! (Kööööhööööööm – Dart Vader lélegzés )

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu