A Telltale lábrakapott, nemsokára itt a 4. Tales from the Borderlands epizód

Úgy tűnik, hogy a Telltale Games végre magához tért, mert kicsit korábban jön az általunk várt időponthoz képest a Tales from the Borderlands negyedik része, amelynek a címe Escape Plan Bravo.

Olyannyira kézzel foghatóan közel van a megjelenési dátum, hogy kedden, azaz tizennyolcadikán már meg is fog jelenni PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 3-an, majd tizenkilencedikén követi az Xbox One / Xbox 360 megjelenés is. Szóval Fiona és Rhys borderlandses történeteire nem kell sokat várnunk és igen, a lehető leggyorsabban igyekszünk majd jelentkezni a teszttel – addigra talán már nem szauna hőmérsékletek fognak uralkodni.
Ehhez a bejelentéshez naná, hogy pakolt a Telltale néhány screenshotot is az utolsó előtti epizódból, úgyhogy lássuk ezeket.

A negyedik részben Vallory rabulejt minket, úgyhogy nem a saját érdekeink miatt kutatunk a Vault után. Igen ám, de a Heliosnak is lesz ehhez egy-két keresetlen szava, miközben Handsome Jack is közre fog működni egy-két tényezőben: valószínűleg a vele kialakított kapcsolatunktól függ, hogy miként fordul a sorozat egy cliffhangerrel a végén a finálé irányába.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu