Mortal Kombat X PS3: „FATALITY!” old genre mégsem lesz a játék!

Bár már jónéhány hónapja megjelent a NetherRealm Studiostól a Mortal Kombat X PlayStation 4-re és Xbox One-ra konzolokon, akik esetleg még csak PlayStation 3-mal vagy egy Xbox 360-nal rendelkeznek, kimaradtak eddig a mókából. És ki is fognak maradni, ugyanis ahogy sejteni lehetett, a halasztások után inkább törölték az előző generációs konzolokra a Mortal Kombat eme részét.

Az indoklás a megszokott nem tudtuk elérni a kellő minőségi szintet mondat, úgyhogy ebből sokat nem lehet leszűrni. Csak azt, hogy ez is egy ómen arra, hogy nemsokára teljesen meg fog szűnni az előző generáció támogatása, így szeretnék áttolni mindenkit a jelenlegi generációra.

Az előző generációs verziók mögött a High Voltage állt, és mivel a Mortal Kombat X PC-s portja elég zűrös rajtot vett (patch patch hátán, egy tonna filet letöltvén Steamen), valahogy meg is tudnánk érteni ezt a lépést. Szóval Mortal Kombatozni max a 9-cel lehet PS3-on, a jelenlegi részért pedig frissíteni kell.

Ezek után nem csoda, ha Ed Boont néhányan melegebb éghajlatra fogják elküldeni Twitteren…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu