A Street Fighter V sem marad gyűjtői kiadás nélkül

A Capcom végre kicsit kibővítette az érvelését az előrendelés mellett, ráadásul az észak-amerikai régiónak bemutatta a gyűjtői kiadást, illetve néhány előrendelői kosztümöt is prezentált néhány harcosnak. Nem tartjuk kizártnak, hogy ezek Európában is elérhetőek lesznek – vétek lenne a Capcom számára kihagyni ezt a húzást. (Így már nem csak bétatesztelésre csaphatnak le az előrendelők, hanem plusz ruhákra is.)

//

A 100 dolláros Collector’s Editionben a játék mellett egy 10 colos Ryu szobrot, egy 48 oldalas, keményfedeles artbookot és három digitális tartalomra feljogosító kártyacsomagot tartalmaz. Az egyik a Street Fighter V soundtrackjéből adja számunkra a lehető legjobb muzsikákat, a másik néhány Street Fighter képregényt nyújt át az Udontól, a harmadik pedig egy egyhónapos Twitch előfizetést ad a Capcom Fighters csatornájára, igaz, ez minden alapjátékban ott figyel.

Az előrendelői kosztümök boltonként eltérőek, de a PlayStation Store-on keresztül Chun-Lit öltöztethetjük fel másképp. Mindenesetre a többi extra Ryunak, Cammynek és M. Bisonnak szól. (Ez a bolthálózatonként eltérő előrendelői bónusz hazánkban nem nagyon áll talpon, úgyhogy ebbe részletesebben nem mennénk bele.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu