Star Wars Battlefront – Még battlelog sem lesz!

Egyre hajmeresztőbb lépéseket közölnek a DICE-osok a novemberben érkező Star Wars Battlefronttal kapcsolatban. Először ugye az volt, hogy 64 játékos helyett mindössze 40 főben limitálják a mérkőzéseket. Aztán jött az, hogy nem lesz szerverböngésző konzolokon. (Erről a közelmúltban írtunk – nem tartjuk jó ötletnek, maradjunk ennyiben.) Most pedig kiderült, hogy a Battlelog szisztémát, amely ugye a Battlefield 4-ben is ott volt, szintén nem fog alkalmazásra kerülni!

A Battlelog egy online portálnak tekinthető, ahol megtekinthetjük a statisztikáinkat, az eddig elért díjainkat, chatelhetünk barátainkkal, új illetőket találhatunk egy meccshez, szóval egyfajta Battlefield közösségi hálózatnak tekinthető. Ez PlayStation 4-en is elérhető volt a 2013-ban megjelent FPS-hez. igaz, limitálva a PC-s kiadáshoz képest. Ezt a Battlefrontnál egy jól irányzott, laza mozdulattal a kukába dobják.

Ugye írtuk azt is, hogy a szerverböngészősdi a PlayStation 4-en és az Xbox One-on egyaránt nem lesz elérhető. Nos, PC-n sem!
Ezek után egy kicsit szkeptikusak vagyunk… mintha direkt visszafognák magukat, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu