Fallout 4 – Itt is van a S.P.E.C.I.A.L. finálé [VIDEO]

A mindenit, hogy repül az idő – már október vége van és két és fél hétre vagyunk a Fallout 4 megjelenésétől. Közben pedig le is forgott a S.P.E.C.I.A.L. sorozat mind a hét része!? Itt van ugyanis a hetedik, befejező epizód, amelyben az L betű, azaz a Luck, magyarul a szerencse kerül bemutatásra. Természetesen Vault Boy itt is pórul jár, mint ahogy ezt eddig hat alkalommal megtette!

A szerencsénk mértékén múlik, hogy mekkora esélyünk van kritikus sebzésekre támadásainkkal. Ez érvényes a lootolásnál is a ritka tárgyak felbukkanására is. Ezek már alapból komoly szerepet adhatnak a karakterünk túlélésében, és túlélni ugye tudni kell a nukleárisan lepusztult világban!

Remek módon került befejezésre a S.P.E.C.I.A.L. sorozat, amely kiemelkedő minőségű retró látványú animációkkal kápráztatta el a nézőket. Most már epekedve várjuk a Fallout 4 megjelenését, ami szerencsénkre már majdhogynem kézzelfoghatóan közel van. Naptárakat bejelölni: november 10., PlayStation 4, Xbox One, PC!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu