Hallassuk a szavunkat: Melyik PS2-es játékot emulálja a PS4?

A Sony már megerősítette, hogy dolgoznak a PlayStation 2-es játékok emulációján. Erre azért is került sor, mert a Star Wars Battlefront bundleben elhelyezett három PlayStation 2-es játékok, amiket kód formájában kaptak a vásárlók meg, hirtelen működésre keltek a kurrens-gen konzolon. Most viszont a Sony XDEV ágazata (External Development Studio Europe) a Twitteren feltett egy kérdést: mely játékokat legyen képes emulálni a PS4?

Erre azért reagált pár fejlesztő is, mint például az Evolution Studiostól Paul Rustchynsky, aki a WRC: Rally Evolvedot látná (ez volt az utolsó Evolution-féle WRC játék PS2-n, ezután a MotorStormon dolgoztak PS3-ra), de a SOCOM 2 is nagy népszerűségnek örved a válaszok között – eme játékot főleg a multiplayer szegmense miatt tartják még mindig egy nagyon minőségi PlayStation 2-es játéknak.

Mi úgy véljük, hogy alapból támogatnia kellene minden új konzolnak az összes korábbi iteráció játékait, de ugye nem lehet minden tökéletes.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu