Sharefactory: Itt az 1.07-es frissítés!

A Sharefactory a PlayStation 4-tulajdonosok körében igencsak népszerű program, hiszen ennek segítségével a felvett játékmenet-videóikat megszerkeszthetik és akár megoszthatják az interneten bárkivel – a YouTube-on gyakori a Sharefactory-s feltöltés. A Sony hallgatott a játékosokra, így néhány új funkcióval felfrissítette a programot, amelynek immáron 1.07-es a verziószáma.

Az egyik új lehetőség a Time Bender: így akár lassított felvételeket hozhatunk létre, de timelapse videókat is létrehozhatunk a sebesség nyújtásával. A fejlesztők és a kiadók is felfigyelhetnek ránk, ugyanis bizonyos videókat várnak majd a játékosoktól, a legtehetségesebbek pedig a reflektorfénybe kerülhetnek – az első ilyen esemény épp tervezés alatt áll. Továbbá a projektjeinkben ezentúl 50 videófilet rakhatunk, a zenei betétek korlátja is szintén fel lett emelve 12-re.

Új átmenetek, effektek, zenék, overlayek is beléptek az öt milliónál is több letöltéssel büszkélkedhető Sharefactory-ba, amellyel már majdnem tizenkilenc millió videót hoztunk eddig létre. Persze akik komolyabban szerkesztenek, nekik nem lesz ez elég, de kezdetnek ez is megteszi.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu