Gravity Rush 2 – Információbomba [VIDEO]

Nem vitás, a Gravity Rush immáron nem Vitás – a szóvicctől eltekintve tényleg a PlayStation Vita-t maga mögött hagyva folytatódik a franchise története: az első rész mellett a második is PS4-re készül. A Sony azért bővíti a portfóliót, ugyanis máshogy is tervezik a terjeszkedést.

Először is egy animét akarnak összehozni – ez az első és a második rész közé helyezhető a történet szempontjából. A megjelenés 2016 során lesz esedékes. Továbbá azt is tudjuk már, hogy a PlayStation VR-t is támogatni fogja a játék, viszont még nem tudni, hogy pontosan miként. Mivel a játék maga 30-40 százalékos fejlesztési állapotban van, nem is biztos, hogy meg lehetne még válaszolni a kérdést.
A Gravity Rush 2-ben lehetőségünk lesz a játékban nálunk levő kamerával fotókat készíteni, amiket megoszthatunk majd. Mivel az első részhez képest két és félszer nagyobb bejárható területet fogunk kapni, nem fogunk unatkozni.

Pláne annak tükrében sem, hogy 20-25 órányi játékmenetet ígérnek az első végigjátszás során. Ezt még megtolhatja az ötvennél is több másodlagos küldetés is.
Kat visszatérését már nagyban várjuk; ez a közel 11 perces japán videó is csak felcsigáz minket!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu