Az első kép az Assassin’s Creed filmből

Az Assassin’s Creed film, amely még majdnem egy évre van a megjelenéstől, mostanában gyakrabban kerül a híreink közé. Legutóbb arról írtunk, hogy egy kis esély adódott arra, hogy a Batman v Superman film előtt játszhatják le a mozikban az AC film első előzetesét, most pedig már az első képet is láthatjuk az Entertainment Weeklynek köszönhetően.

A képen két Assassint is láthatunk, nem csak egyet – Michael Fassbender (aki emellett a produceri posztot is betölti a film stábjában) mellett Ariane Labed is feltűnik. Ez is több a semminél – Fassbender azért bevallotta, hogy fizikailag igyekszik felvenni egy szintet, hogy jó alakítást tudjon prezentálni. Egy szaltót is már összehozott egy zakó után. Ez is kell ahhoz, hogy – saját bevallása szerint is – a film különleges legyen, nem pedig egy a sok játékból filmet adaptáció közül.

Hogy miként is sikerül ez, azt 2016. december 21-én megláthatjuk, hiszen ekkor kerül – legalábbis külföldön – vetítésre a mozikban az Assassin’s Creed film. Csak ne legyen olyan arca a karaktereknek, mint amilyen bugokat láthattunk a tavalyi Unity-ben…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu