Mafia III – Kiszivárgott a megjelenési dátum

Meglepődtünk! Miközben a 2K Games műhelyeiben csendben készül a Mafia franchise harmadik része, nem hittük volna, hogy ennyire hamarosan már lehetőségünk adódhat arra, hogy a lemez a PlayStation 4-ünkben forogjon. A hatvanas évek New Orleansa nem is olyan sokára feltárulhat előttünk.

Kétféleképpen is kiszivárgott a játék megjelenési dátuma. Egyrészt az IGN-re posztolt valaki egy képet egy Best Buy üzletből, másrészt pedig a Gamestop előrendelői oldalán is láthatunk egy bizonyos megjelenési dátumot. Természetesen a 2K Games hallgat, mint sült bárány az asztalon. Csak annyit mondanak, hogy 2016-ban fog megjelenni, de a 2017-es üzleti évben. Az 2016 áprilisa és 2017 márciusa közé tehető, a dátum pedig 2016. április huszonhatodika a PS4X1-PC trión egyaránt az imént említett két helyszínen.

Nocsak, a tavaly augusztusi bejelentés után kevesebb, mint egy évvel már újra „maffiázhatunk”? Meglepő lenne, de majd meglátjuk, hogy megerősítik-e a dátumot avagy sem. Szerintünk ez már csak merő formalitás.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu