Star Wars nyílt világú RPG? Nem, tessék elfelejteni!

A Star Wars franchise újra komolyabban a köztudatban van. A filmek között meglelhetjuk a J. J. Abrams által rendezett hetedik részt, Az ébredő erőt, a játékok kínálatában pedig ott leledzik az EA/DICE fejlesztésű Star Wars Battlefront. Volt ám azonban egy nem hivatalos játék tervezete is itt, amely a Kickstarteren ütötte fel a fejét egy kis ideje. Nem véletlenül alkalmaztuk a múlt időt!

A Kickstarteren 18325 dollárt szedett össze ez a projekt a kitűzött 200 ezerből, mielőtt Devin Tripp, a projekt kiötlője leállította az egészet. Három dolgot írt az utolsó posztjában: az első egy kérdés, miszerint tényleg azt szeretnék elérni nála, hogy élete végéig tartozása legyen a Disney felé amiatt, mert nem hoztak létre egy ilyen játékot még és inkább csak jelentették volna a Disneynek az egészet? A második pontban elmagyarázza, hogy a kampányt ő maga állította le – a Disney nem kereste fel a szokásos cease and decist parancssal, sőt, kifejezte, hogy igenis tiszteli a Disney munkásságát. A harmadik pontban csak a nyelvtanját kritizálja.

Pedig ki tudja, talán a PlayStation 4-re ráférhetett volna egy ilyen játék. Talán az Electronic Arts veszi az adást!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu