Grand Theft Auto V Michaelje: Nem tudok sztori DLC-ről!

A Grand Theft Auto V 2013-as/2014-ös megjelenése óta folyamatosan kap újabb és újabb extrákat… de nem az egyjátékos módban, hanem az onlineban. Jogos is lehet a kérdés, hogy mégis hogy áll a Rockstar a single playerrel, kap-e ez sztori DLC-t valaha? Ezzel kapcsolatban egy viszonylag bennfentes illető szólalt meg.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation_4_Reviews_Grand_Theft_Auto_V9
Ő nem lenne más, mint Michael Da Santa… szinkronszínésze, Ned Luke. Mivel ő a GTA V egyik főszereplője, azért tudhat egyet s mást a háttérben történő eseményekről. Azért is mondta, hogy ő nem tud arról, hogy készül-e DLC, mert legutóbb Shawn Fonteno (Franklin hangja) egy mocap ruhában lett lefotózva néhány Rockstar poszter előtt, amelyből egyből találgatni kezdtek a rajongók. Luke ezt írta: „MINDENKI single player DLC-t akar… de nem tudok SEMMIT sem róla. Nem tudom, hogy mikor lesz, vagy azt, hogy lesz-e egyáltalán.”

Amúgy a Rockstar maga is inkább a GTA Online tartalmára koncentrál, úgyhogy mi nem látunk sok esélyt arra, hogy sztori DLC érkezzen. Az is lehet, hogy csak blöffölnek, de mi inkább a nem rubrikába húznák be azt az X-et…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu