PlayStation Plus: Hol a lejtő vége?

VÉLEMÉNY – Nemsokára vége a januárnak és a Sony be kell, hogy jelentse a 2016. februári ingyenes PlayStation Plus játékokat az előfizetőknek. Most viszont újra repkednek a pletykák és csak találgathatunk, hogy a Sony miket fog adni. Újfent átlag alatti szintet fognak felmutatni, vagy talán meglepetésszerű címeket láthatunk a listán?

Új hónap, új PS Plus lista. Néhány nappal a Sony bejelentése előtt azt próbálom körbejárni, hogy mivel kínálhatják meg azon előfizetőket, akik perkálnak a PS Plusért a multiplayer lehetőségek kiaknázása érdekében.

Ha a Sony kicsit megemberelné magát, akkor talán itt lenne az ideje valami durvát lépni.

Crypt of the NecroDancer?

Érdekes, hogy a Crypt of the NecroDancer megjelenése a PS Vita/PS4 duón február másodikára esne. Ez kérem a hónap első napja és ekkor szokás a Sony részéről cserélni az előző havi kínálatot az újra. Mint kiderült, nem lesz ingyenes, tehát kizuhan a körből, holott a megjelenési dátuma és stílusa jellemezné a tipikus PS Plus címet.

Not A Hero?

Egy újabb retro stílusú indie játék? Ez is megerősített, hogy február másodikán érkezik PlayStation 4-re, így van rá esély, hogy a Rocket League-hez hasonlóan ingyenesen jelenne meg a Plusosoknak. A Not A Hero szerintem egy újabb gyanús cím, maradjunk ennyiben…

Többi pletyka?

Olvastam olyan pletykákat is, miszerint a PlayStation 3-ra a Resident Evil első részének HD felújítása érkezne ingyenes címként (nem rossz ötlet), de olyat is, hogy a Shovel Knight PS4-re és PS Vitára lenne az egyik nagy esélyes. Bár szerintem a lapátlovag minőségi alkotás lett (sőt!), nem tudom, hogy mekkora húzás lenne egy újabb indie/nem AAA játékkal megkínálni bennünket. Hallottunk Sony-közeli körökből olyan pletykákat is, hogy állítólag nem más lesz a NAGY AAA PS Plus játékcím meglepetés februárban, mint a Bloodborne, de ez csak pár nap múlva fog kiderülni, hogy igaz-e…

Ha a Sony kicsit megemberelné magát, akkor talán itt lenne az ideje valami durvát lépni.

AAA (fenébe már ezzel)

Ha a Sony kicsit megemberelné magát, akkor talán itt lenne az ideje valami durvát lépni. Milyen lenne, ha egy 2014-es, vagy inkább 2015-ös AAA-val, vagy talán exkluzívval tolnák meg a szekeret? Nem lenne kifizetődőbb? Így jobb véleményt kapnának a Sony szolgáltatásai tőlünk, felhasználóktól.

-V-

Spread the love
Avatar photo
Grabbing controllers since the middle of the nineties. Mostly he has no idea what he does - and he loves Diablo III. (Not.)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu