Hitman: Nem fut valami jól a PS4-es béta [VIDEO]

Bár nincsen 30 fps-en limitálva a 47-es ügynök rebootja, így is képes 22 fps alá esni a framerate! Az IO Interactive a Hitman: Absolution után inkább újrakezdi az egészet idén, de továbbra sem vagyunk bizakodóak a kopasz bérgyilkos visszatérése iránt.

Tavaly ősszel már írtunk arról, hogy egy pre-alpha változatban mennyire gyengén futott a játék – és akkor még december volt kitűzve megjelenésnek -, amelyet végül eltolták idén márciusra. Ennek ellenére epizodikus formátumának köszönhetően továbbra sem teljes egészében fog egy hónapon belül elérhetővé válni a Hitman. A több idő ellenére sem sikerült teljesen kijavítani a játékot. Az első intró küldetésben ugyanis elég gyakran zuhan 40, sőt, 30 fps alá a Hitman béta,… a sok NPC keresztbetesz, a 60 fps-t pedig többnyire csak pár zárt területen tudja felmutatni az IO játéka! A második küldetésben, ahol már nincs annyi NPC, máris rózsásabb a helyzet, de ott is 40 felé lezuhan, amint megközelítjük a bázist.

A DigitalFoundrynak jár az elismerés, az IO Interactivetól meg megkérdeznénk, hogy akkor mi értelme is volt elhalasztani a játékot?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu