Nioh: ezt láthatták a szerencsések [VIDEO]

A Nioh-t első látásra úgy jellemeztük a tavalyi Tokyo Game Show során, mint a japán Witcher. És tényleg, a játék főhőse szakasztott mása a CD Projekt RED Geraltjának! A tavalyi tokiói show során zárt ajtók mögött mutattak egy-két új részletet a Team Ninja játékából, de szerencsénkre a Koei Tecmo, akik a Dead or Alive Xtreme 3-balhé miatt nem éppen közkedvelt kiadó manapság, közzétette a zárt ajtók mögötti videót.

A Nioh-ra azért is érdemes lesz figyelni, mert PlayStation 4-exkluzívként készül. Persze ehhez még gyorsan hozzá kell tennünk, hogy a történet, miszerint a XVI. Századbeli Japánban egy nyugati nő és egy szamuráj fiaként kell helytállnunk, még inkább egy különleges ízt ad az élménynek.

A poén pedig az, hogy a játékot a Koei először 2004-ben, azaz úgy jó tizenkét éve jelentette be. Már majdhogynem a Prey szintét karistolja a Nioh, de legalább úgy tűnik, hogy idén meg is fog jelenni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu