Zombiharapást bőrével: mikor jön a második TWD Michonne rész? [VIDEO]

FIGYELEM! A videó a hír alján spoilereket tartalmaz az első epizódból! (A tesztünk pedig itt olvasható.)

Ne kerteljünk; a The Walking Dead Michonne első része nem volt valami jó. Ennél a Telltale tud jobbat is. Nincs még meg benne az a magával ragadó hangulat, amit tőlük megszokhattunk. De mivel a sorozat még nem ért véget – sőt, csak most kezdődött -, adjuk meg neki a lehetőséget az újrapróbálkozásra.

Nemsokára meg is tehetjük, hiszen pontos megjelenési dátumot adtak a fejlesztők a második Michonne epizódnak, amely a Give No Shelter elnevezést kapta. Március huszonkilencedikén válik elérhetővé kb. mindenen a kenyérpirítónkat leszámítva: PS4, PS3, X1, X360, PC, Mac, iOS, Android platformokra érkezik a folytatás.

Michonne, Pete és Sam az életükért fog küzdeni a trilógia közepén – hogy miként sikerül a Telltalenek kivitelezni a túlélésüket, két hét múlva meglátjuk. A Tales from the Borderlands is lassan kezdett, de lábra kapott, bízunk a hasonló görbében Michonne kalandjaival is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu