Harrison Ford 73 évesen is Indiana Jones lesz!

MOZI  HÍREK – Maga a Disney elnöke, Alan Horn tette a bejelentést, hogy 2019. július 19-én kerül a mozikba a legújabb Indiana Jones-mozi, amelyet ismét Steven Spielberg rendez majd, és most is Harrison Ford fogja játssza majd a főszerepet, mint az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói az összes részben.

Horn azt is hozzátette, hogy „nagyon ritkán áll össze ilyen tökéletes kombinációja karakternek, rendezőnek, producereknek és főszereplőnek, mint az Indiana Jones-filmekben”, ezért is maradt meg a Spielberg-Ford felállás.

Igaz, hogy a legutóbbi Indiana Jones film, A kristálykoponya királysága, amely 2008-ban került a mozikba, közel sem aratott akkora kritikai és pénzügyi sikert, mint az előző három rész (Az elveszett frigyláda fosztogatói, A végzet temploma, Az utolsó kereszteslovag), ugyanakkor Harrison Ford olyannyira meggyőző alakítást aratott az Ébredő erőben, mint Han Solo, hogy nem volt kérdés, hogy Indy szerepében sem okoz majd csalódás az idős színész.

A filmről sajnos egyelőre még nem árultak el semmi többet, így a történet, a film címe is homályban maradtak, illetve azt sem tudni, hogy Shia Labeouft megint Indy fiaként láthatjuk-e a filmvásznon. Ti örülnétek neki?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu