Zashchitniki trailer: így még nem láttál szovjet szuperhőst harcolni!

MOZI HÍREK – Sarik Andreasyan (Amerikai balhé) készít egy brutálisan ütős és stílusos szuperhősös akciófilmet Zashchitniki (Guardians) címmel. A film konkrétan egy szovjet szuperhősökből álló csapat küldetéseire fókuszál.

A közelmúltban került fel az internetre a különleges szuperhősfilm második, példátlanul látványos trailere is. Ebben a Sanzhar Madiyev által játszott, két különleges pengével és az X-Menből ismert Árnyékéhoz hasonló képességgel felszerelt Khan lendül akcióba, méghozzá olyan látványvilággal, amelyet látva még Brian Singer (X-Men filmek rendezője) is megnyalhatná mind a tíz ujját.

A kicsit a klasszikus Metal Gear Solidokra (MGS 3 például) emlékeztető történet a hidegháború idején játszódik, amikor is Patriot néven létrehoztak egy szuperhősökből álló szervezetet, amely négy tagból állt. Évekig leplezniük kellett a fantasztikus képességeiket, viszont amikor beüt a baj, akkor be kell vetniük minden természetfeletti erejüket, hogy megvédjék az országukat.

A Zashchitniki-t, (vagy angol címén a Guardians-t) 2017. februárjában mutatják be Oroszországban és nagyon reméljük, hogy előbb-utóbb a magyar mozikban is vetítik!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu