Ratchet & Clank: moziélményt nyújt már a trailer is? [VIDEO]

Néhány hétre a megjelenéstől a Ratchet & Clank páros megint bebizonyította, hogy egyszerre képesek filmszerű élményt és jó játékmenetet nyújtani. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a hír alatti új trailer, amely a sztoriból nyújt egy kisebb ízelítőt.

Meg kell szokni, na – egyszerre (talán errefelé is) érkezik a boltokba/PlayStation Store-ra és a mozikba a Ratchet & Clank duó, hiszen a PlayStation 4-es régi-új epizód mellett egy egész estés film is be fog toppanni áprilisban. Ezúttal a játékról van szó – a trailer röviden le is írja a kerettörténetet. Ratchetnek Dreket kellene kiütnie a nyergéből – vagy inkább trónjából. Ehhez persze Clank segítségére is szükség lesz.

A trailerben van játékmenet is, ami továbbra is egyszerre ötvözi a klasszikus Insomniac Games-stílust és a modernizált látványvilágot.

Lesz egy kis eltérés a filmtől, hiszen a játékban Qwark kapitány lesz a narrátor, és mivel Ratchet pont tőle lopta el a rivaldafényt, ez tutira ki fog hatni a kommentárjára.

Megjelenés két hét múlva, természetesen PlayStation 4-exkluzívként.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu