The Walking Dead: Michonne: új epizód, új trailer [VIDEO]

A The Walking Dead: Michonne minisorozattal úgy vagyunk, hogy bár nem csillapítja a harmadik évad felé várakozásunkat, de azért mégis jó, hogy itt van… de tény, hogy az első rész nem volt hatalmas alkotás. Az első jelenetek után gyorsan visszavett a tempóból.

Ezt úgy tűnik, hogy a második rész, a Give No Shelter felrúgja – nem tűnik lassúnak, sőt, már kezdi azt a szintet nyújtani a trailer alapján (még nem álltunk neki a résznek!), ami elvárható a Telltale Gamestől. Tudnak ők jobbat és pontosan ez lesz az, amihez bátran adhatják a nevüket. Michonne, Sam és Pete nem lesz egyszerű helyzetben, pláne azért, mert főhősnőnk még mindig mentálisan gyenge állapotban van…

A Give No Shelter a három részes miniszéria közepeként funkcionál, a megjelenése a mai napra tehető PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on, iOS-en és Androidon.

Természetesen ahogy azt illik, mi le fogjuk tesztelni és elmondjuk majd a véleményünket róla – hiába na, várjuk a harmadik évadot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu