Overwatch: Íme az új Tracer-póz!

Akarod látni, milyen mozdulatra cserélte a Blizzard a „botrányos” női fenékpózt? Megmutatjuk! Viszont mielőtt az olvasó a hír alá scrollozna (na, ez most már biztosan be fog következni…), azért még megjegyeznénk, hogy ez sem tűnik annyira visszafogottnak (sőt!), mint amilyen az eredeti Over the Shoulder győzelmi animáció volt!

A múlt héten kirobbant egy kis botrány Tracer első animációja miatt, mivel „túlzottan szexistának” találták azt, ahogy a hölgy feneke volt a középpontban. Erre a Blizzard úgy döntött, hogy mihamarabb lecseréli Tracer kérdéses mozdulatát. Az mondjuk kérdéses még, hogy ez a döntés hosszú távon az Overwatchra (ami amúgy még meg sem jelent) milyen hatással lesz, hiszen ha a Blizzard lefekszik a közösség kéréseinek, alapjaiban megváltozhat a csapatos shooter is még a jövőben.

Az Overwatch május huszonnegyedikén célozza be a PlayStation 4 / PC / Xbox One triót. És most egy kis összehasonlítás: ilyen volt-ilyen lett Tracer póza:

ps4pro-az Overwatch-Tracer

Az új póz egy pin-up képet  másol egy ez egyben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu