Fantasztikus négyes és a Galaxis őrzői együtt?

MOZI HÍREK – Nincs kétség afelől, hogy a Fantasztikus négyes reboot a lehető legrosszabbra sikeredett, amit csak ki tudott volna hozni a Fox a címből. Mind a kritikusi vélemények, mind pedig a pénztárak azt mutatták, hogy egy újabb bukást élt meg a négy szuperhős világa. A kérdés már csak az, hogy a Fox ezek után is ül majd a címen egy pár évet, hogy még egyszer megpróbálja feltámasztani, vagy esetleg végre visszaszolgáltatja a jogokat a MARVEL-nek. Ha az utóbbi valósulna meg, akkor végre a kvartett csatlakozhatna a Marvel mozi univerzumhoz.

Egy órás Q&A beszélgetés zajlott le a napokban James Gunn facebook oldalán, ahol a rajongók végre választ kaptak arra, hogy ő kit is szeretne bevonni a leginkább a Marvel univerzumba az elkószált csapatból. James Gunn azt mondta, hogy ugyan jól jönne két karakter a Galaxis őrzőibe a Fantasztikus négyes világából, azonban két rosszfiúra gondolt, és nem a hősök bármelyikére.

A Fantasztikus Négyes csapata egyelőre semmiképp nem csatlakozna az MMU-hoz, viszont James Gunn szerint Annihilus-t, és Kang-et minden további nélkül beépítené a későbbi Marvel produkciók valamelyikébe. Annihilus egy rovar küllemű hadúr egy másik dimenzióból, aki egy elég erős hadseregnek parancsol. Szuper erős, és szuper őrült. Karakterét leginkább a Fantasztikus Négyesből ismerhetjük, de elég sokszor akadt gondja a Galaxis Őrzőivel is. Kang egy időutazó gazfickó, akinek már minden Marvel-hez tartozó szupercsapattal sikerült összetűzésbe keverednie, sőt mi több, egy alkalommal (természetesen a képregényben) még a Bosszú Angyalait is segítette egy háború megnyerésében. Az ő neve ugyan az Avenger bandához kötődik a leginkább, első megjelenése mégis a Fantasztikus négyes lapjain volt.

„A jövőt homály fedi” továbbra is, így nem tudni, hogy ezekből az elképzelésekből végül mi tud megvalósulni. Minden a Fox-on múlik. Addig viszont továbbra is reménykedünk abban, hogy a Fantasztikus négyes még bekerül a Bosszúállók közé. Ilyen-olyan formában.

James Gunn jelenleg nagy erőkkel dolgozik a Galaxis Őrzői második felvonásán, ami az eddigiek alapján 2017 május 5.-én kerül be a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu