Célegyenesbe fordul Michonne: tudjuk, mikor érkezik!

A Telltale eddig inkább csak lábon lőtte magát a The Walking Dead: Michonne-nal. Jó, tudjuk, képregény-adaptációról beszélünk, de mivel a főszereplő fontos szerepet kap bennük, így ki lehet silabizálni, hogy Michonne túl fogja élni a harmadik, befejező epizódot is.

A megjelenési dátum április huszonhatodika lesz a kenyérpirítót és a mosógépet leszámítva minden platformra, tehát PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox One, Xbox 360, iOS és Android platformokon lesz elérhető keddtől a befejezés, amelyben kiderül, hogy Angry Joe Randallal kapcsolatos döntésünk miként fogja Norma bandájának mentalitását megváltoztatni többek között.

What We Deserve – De mit is érdemlünk meg? Talán egy korrekt színvonalú minisorozatot. A finálén áll vagy bukik, hogy Michonne-t egyáltalán érdemes-e beszerezni. Amint a kezünkbe kerül az epizód, neki is fogunk esni, és talán nem egy óra alatt

ér véget.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu