Hatalmas fan-service WoW-kockáknak a Warcraft “Lion’s Pride Inn” kulisszatitkok videó!

MOZI HÍREK – Az igazi World of Wacraft rajongók sosem felejtik el a The Lion’s Pride Innt, ahol annyi időt vesztegettünk az „ally-sként”. Duncan Jones rendező (a nemrég elhunyt David Bowie fia) teljesen élethűen adta vissza a híres kocsmát, ahogy azt a Warcraft moziadaptációból „így készült” videójából is láthatjuk.

A Warcraft film, amelyben az orkok és az emberek ismét összecsapnak Azeroth birodalmáért, idén, nyáron – egész pontosan május 25-én – kerül a mozikba. (Európában hamarabb, mint az USA-ban, ahol június 10 a premier.) A pont egy hónap múlva moziba kerülő, UIP-Dunafilm által forgalmazott filmhez egy kis kedvcsinálóként a Legendary Pictures és a Universal Pictures ezzel a vadonatúj „kulisszatitkok” videóval kedveskedtek, amelyben – (számunkra, ex-, vagy jelenleg is WoW-kockák számára) imádott ally-s kocsmánk található!

A bemutatót Roberty Kazinsky (aki Ogrimot, az ork vezért alakítja a filmben), tartja és az ikonos helyszín minden egyes részletét feltárja. Láthatunk pár jelenetet a tényleges forgatásból is.

A Warcraft – A kezdetek története szerint Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.

A rengeteg karaktert felvonultató filmben Travis Fimmel, Dominic Cooper, Ben Foster, Paula Patton, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Robert Kazinsky és Daniel Wu alakítják a főbb szerepeket. A Lionsgate abban reménykedik, hogy a 100 millió dolláros bevételt sikerül majd megugrania, amelyre eddig csak egyetlen videojátékos adaptáció volt képes: a 2001-es Tomb Raider Angelina Jolie főszereplésével.

Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek a videót!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu