Hatalmas meglepetés az X-Men: Apokalipszis trailer végén!

MOZI HÍREK – A végső X-Men: Apokalipszis trailere igazi bombát dobott le az X-Men rajongók közé! A trailer első képsorai már korábbi filmelőzetesekből ismertek: Apokalipszis (Oscar Isaac) és a fiatal X-Men mutánsok közötti harcot mutatja be, akiket Mystique (Jennifer Lawrence) treníroz, hogy megmentsék a még szintén fiatal Charles Xavier professzort (James McAvoy). No de várjuk csak ki a végét! Mit látni ott a legutolsó filmrészletben elővillanni?!

Úgy bizony, ahogy Hugh Jackman SAJÁT tweetjében is láthatjuk, melyet pusztán egyetlen „W” betűvel erősített meg, Wolverine visszatért és szerepel a filmben! Már hallhattunk erről szóbeszédet, de a Fox most engedte ki végre a mutánst a palackból! A fiatal Küklopsz (Tye Sheridan) mondja Rejtélynek, hogy volt egy kis segítségük, amikor Apokalipszis erőit kellett elintézni. És hírtelen elővillan a sötétből három tűéles pengekarom!

A tweet azt is jelenti, hogy több mint valószínű: Hugh Jackman visszatért Wolverine-ként. Korábban már pletykálták, hogy megfordult a montreáli forgatás helyszínén és hogy Wolverine-t talán valahogy beleillesztik a végső vágás során a filmbe.

Hogy ezt milyen formán valósítják meg, nagyobb kérdőjel, mint amit a cikk elején láttok. Az Apokalipszis története 1980-ban játszódik, tehát Jackmannak egy Logan egy ifjabb verzióját kell eljátszania – még annál is ifjabbat, mint amilyent a legelső Bryan Singer filmben láttunk!

Hogy fogják vajon a filmkészítők megoldani ezt a problémát? Talán ugyanazt a CGI-t használják majd, amellyel megfiatalították Patrick Stewartot és Ian McKellent az Utolsó ellenállásban? Vagy Wolverine itt egy deformált, kísérleti verziója lesz az X-Fegyvernek?

Mindenesetre az biztos, hogy ez egy hatalmas esély arra nézve, hogy Wolverine „visszakerüljön”, ebbe az átalakított, furcsa időzónába. Ehhez azonban az sem képzelhetetlen, hogy egy fiatalabb színészre lesz szükség, hiszen Jackman már Wolverine-es karrierje legvégén jár.

Talán pontosan EZ történt?! Talán ez az oka, amiért Hugh Jackman a fenti rövid jelenetfoszlányt megosztotta és nem akarja elárulni, hogy ez egyszer nem ő Logan? Az X-Men Apokalipszis eddigi legjelentősebb újítása, hogy majdnem mindek karaktert újabb, fiatalabb színész alakít: Küklopsz, Jean Grey, Vihar, stb. Vajon a Fox és Brian Singer végül Hugh Jackmant is lecserélte?

Ez egyébként logikus döntés is lehetne, hiszen miközben közismert, hogy a Wolverine 3-ban Hugh Jackman utoljára alakítja majd a híres szuperhőst, így szépen át is adja a stafétabotot az ifjú titánnak. Persze csak az idő (és a mozi megjelenése) a megmondhatója, hogy ez tényleg így történik-e. Május 19-én megtudjuk!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu