Simon Pegg megvédte a Star Trek rendezőjét

MOZI HÍREK – Az Enterprise űrhajó legénységének legújabb kalandjait (Star Trek: Mindenen túl) Justin Lin rendezi, ami megosztja a rajongókat.

A rendező ugyanis négy filmet jegyez a Halálos iramban-franchise-ból, ezért néhányan attól tartanak, hogy a Star Trekben is túlteng majd az akció, és elsikkad a mondanivaló. Ez a téma is felmerült, amikor a Collider interjút készített Simon Pegg-gel, aki ismét Scottyt, a fedélzeti mérnököt játssza az új Star Trek-opuszban, egyben a film egyik forgatókönyvírója.

„Utálom, amikor valaki azt mondja, hogy ha Justin Lin rendezi a Star Treket, az nem lesz más, mint ‘Halálos iramban az űrben’. Ez teljesen megalapozatlan, rosszindulatú elképzelés. Justin rendezői pályafutáa a Better Luck Tomorrow című szerzői filmmel kezdődött, amely elnyerte a Sundance fesztiválon a zsűri nagydíját. Justin okos, érzékeny srác. Az a tény pedig, hogy fel tudta támasztani és lendületben tartotta a Halálos iramban-sorozatot, kivételes rendezői erényekről tanúskodik. Mindazonáltal nem az autós üldözés a legerősebb oldala, ez kiderül majd a Star Trekből is.” – tette hozzá a brit komikus.

(Star Trek Beyond – hazai bemutató: 2016. július 21.)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu