Vajon mi található a világhálóra került, kicenzúrázott Jurassic World jelenetben?

MOZI HÍREK – Már a dinós filmeket sem menekülnek meg az akadékoskodó cenzoroktól: fölkerült a YouTube-ra a Jurassic World egyik kivágott jelenete, amelyet valószínűleg azért hagytak ki a filmből, mert attól féltek, hogy a nézők egy részének sérteni fogja az ízlését.

A színésznő a minap bevallotta a Hollywood Reporternek, hogy sms-esekkel zaklatja az 1,6 milliárd dollárt hozó első rész rendezőjét, Colin Trevorrow-t, aki javában írja a második rész forgatókönyvét

Nem, nem valamilyen véres jelenetről van szó. A rövid jelenetben a két főszereplő, Chris Pratt és  Bryce Dallas Howard dinó-fekáliával keni be magát, hogy a feltámasztott őshüllők ne kapjanak szagot. A jelenet vicces, és a kommentelők szerint nem kellett volna kivágni a filmből, mert ha valaki ennyitől megsértődik, inkább ne járjon moziba.

A színésznő a minap bevallotta a Hollywood Reporternek, hogy sms-esekkel zaklatja az 1,6 milliárd dollárt hozó első rész rendezőjét, Colin Trevorrow-t, aki javában írja a második rész forgatókönyvét. Folyton azt tudakolja, hol tart a történetben, és milyen kalandokat talál ki neki. A Jurassic World folytatását egy spanyol szakember, J. A. Bayona rendezi, aki eredetileg egy másik folytatást, a Z világháború 2-t készítette volna.

A kivágott jelenet itt nézhető meg.

(World War Z 2 – hazai bemutató: 2017. június)

(Untitled Jurassic World Sequel – hazai bemutató: 2018. június)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu