Cannes 2016: Végre forgatják Martin Scorsese új gengszterfilmjét Al Pacinóval, Robert de Niróval és Joe Pesci-vel!

MOZI HÍREK – Már nagyon régóta hallottunk Martin Scorsese gengszterfilmjéről, a The Irishmanről, amelyről legelőször cirka hat évvel ezelőtt hallottunk, most viszont a projektről Cannes-ban újabb információk bukkantak fel.

A hírek alapján a STX Entertainment győzött a licitháborúban, amely a nemzetközi jogokért folyt, így majd ők fürkészhetnek nemzetközi forgalmazók után a piacon. A Fabrica de Cine biztosítja a film $100 millió dolláros büdzséjét, a Paramount Pictures pedig az észak-amerikai terjesztésért felel majd. A The Hollywood Reporter forrása szerint az STX $50 milliót fizetett a jogokért.

A The Irishman azért is igazán jelentős film, mert Scorsese végre ismét együtt dolgozhat a három ikonikus sztárral: Robert De Niro-val, Joe Pescivel és Al Pacino-val, akik már évekkel ezelőtt aláírták a szerződést a szerepükért – kivéve Pescit. Robert De Niro egy munkaügyi szakszervezet magas rangú tisztjének figuráját: Frank Sheerant formálja majd meg, aki összefüggésben állt a Bufalino bűnözőcsaláddal. Röviddel 2003-as halála előtt, Sheeran elismerte, hogy ő ölte meg Jimmy Hoffát, akinek holttestét soha nem találták meg. Sheeran továbbá azt is állította, hogy Hoffa akarta megöletni John F. Kennedyt.

Most, hogy lett fedezője a projektnek, gyorsan el is döntötték, hogy januártól forgatnak miután bemutatták Scorese legújabb filmjét, a Silence-et.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu