Ezt nem fogod elhinni… Filmes trilógia készül a… TETRISBŐL!

MOZI HÍREK – Ok, rendben, Super Mario, Prince of Persia, Tomb Raider, Assassin’s Creed, Ratchet & Clank, az ilyen játékok adaptációi érthetőek, sőt, még az Angry Birds-nél sem húztuk fel nagyon a szemöldökünket. (Csak egy picit.) Na de, könyörgöm! A TETRIS??? Ráadásul trilógia! Ilyen nincs, kiáltottunk fel! Pedig de…

Pedig már 2014-ben jöttek a hírek arról, hogy a világ egyik legismertebb játéka, a Tetris is megkapja a maga filmes feldolgozását. Már ekkor elkezdett agyalni mindenki, hogy mégis mi a jó életről szólhat majd egy ilyen tili-toli játékról szóló alkotás, azonban még most sem lehet tudni semmit. A producerek, Larry Kasanoff és Bruno Wu szerint egy epikus sci-fi történetre lehet számítani, amely egy igazi multikulturális kalandot ígér.

Ráadásul, elmondásuk szerint az első film még csak a jéghegy csúcsa, ugyanis a Tetrist trilógiának tervezték, tehát három film is érkezik a témában, amelyeknek a forgatása jövőre kezdődik el Kínai terepen. Most már csak azon gondolkozunk, hogy vajon mi lesz a következő ilyen jellegű adaptáció? Pong: The Movie? Snake: the movie? Solitaire: the Movie? Mindenesetre kíváncsian várjuk, mi sülhet ki ebből?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu