Nem fogod elhinni, mit találtak egy egyik PlayStation 4-ben! [VIDEO]

Ha tönkremegy a PS4, az nem éppen olcsó mulatság, viszont mulatságos tud lenni, mint ahogy ezt egy brazíliai példa mutatja.

Egy brazil PS4-tulaj (amely nem éppen gyakori; arrafelé keményen meg van adóztatva a Sony konzolja, átszámolva ugyanis 519 ezer forintba került a startkor!) szomorúan konstatálta, hogy a PlayStation nem működőképes. Elvitte egy szerelőhöz, aki döbbenetes dolgot talált a megfeküdt konzolban, amely ráadásul „érdekes szagot” adott ki magából a kikapcsolás után.

A szerelő szétbontotta a konzolt és egy halott kígyót talált a PlayStation 4 belsejében. A helyzet nem éppen menthető volt, ugyanis a szag éppen a sült kígyóból jött, mivel az két ponton is beleégett az áramkörökbe.

Ez nem vicc, videó is készült róla, a hír alatt meg is nézhető. De mégis hogy a fenébe mászott be egy kígyó a konzolba észrevétlenül?

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu