Visszatér az Igazság Ligája első részében a Batman Superman ellen sokat vitatott színésze

MOZI HÍREK – A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala messze nem egy hibátlan film, sok negatívumot felróttak neki a kritikusok. Az egyik ilyen pont, amely sokak kritikus véleményét megosztotta, Jesse Eisenberg Lex Luthor-alakítása. Voltak olyanok, akik szerint nagyszerűen hozta a filmvászonra saját Lex Luthorját, mások szerint (szerintünk is ) Jesse Eisenberg alakítása volt a film egyik leggyengébb pontja.

Mindenesetre az már biztos, hogy az őrült zseni Jesse Eisenberg-féle alakítását nem ússzuk meg a szintén Zack Snyder által rendezett Igazság Ligája első felvonásában sem, hiszen maga a színész árulta el, hogy abban is szerepelni fog.

Azt még nem tudni, hogy az Igazság Ligája második részében is szerepelni fog-e, mint ahogy azt sem tudni, mennyire centrális szerepet szántak neki a forgatókönyvírók, de ha minden a terv szerint halad, akkor jövőre meglátjuk a DC világának szuperhőseit felvonultató filmben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu