Szivárog a Dead Rising 4, ki tudja, hol áll meg?

A Dead Rising 4-re egyre több esély van, hogy hivatalosan bejelentésre kerülhet a Microsoft E3-as műsorán.

Korábban írtunk róla, hogy a Capcom Vancouver dolgozhat a játékon. Most ehhez hozzátehetünk néhány képet is, és azt a lehetőséget, hogy ez feltehetőleg az első rész remake-jeként készül Kanadában, mégpedig az Unreal Engine 4 képességeit kiaknázva. A NeoGAF egyik „belsőse”, Ekim szerint a játékot a karácsonyi rohamra már ki is hozná a Microsoft.

De álljunk meg egy szóra. Remake? Mi egy bizonyos Frank Westet látunk az egyik képen, aki az első részben is feltűnt. A pletykák arról is susognak, hogy a 3 után a 4 is elkerülné a PlayStation 4-et, így az Xbox One mellett a Windows 10 kapná meg kizárólagosan a Dead Rising új részét.

Jövő héten megtudjuk, hogy mi a Microsoft terve – nagy az esélye tehát, hogy a Sony-pártiak kimaradnak a zombihentből.

We’ll see about that next week at Microsoft’s E3 presentation – it seems that Sony isn’t getting this Dead Rising game either.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu