Ludensnek már arca is van

A Kojima Productions karaktere újabb lépést tett meg evolúciójában.

Tavaly december óta lassan összeáll az újjászületett KojiPro csapat, akik most már a Konamitól függetlenül a Sony alatt dolgoznak egy akciójátékon, ami PlayStation 4-re és PC-re készül.

Bár a játékuk még mindig eléggé rejtélyes, a logójuk már felettébb sem az. Az eleinte fekete-fehér figura először nevet kapott, most pedig már teljes egészében is megvizsgálhatjuk az EVA-pajzsot viselő Ludens arcát. Ludens egyre emberibb alakot ölt, még annak ellenére is, hogy nem a játékból származó figura, illetve nem a játékból származó screenshot lárható a hír alatt.

„Folyamatosan jönni fogok.” Ha ilyen formában jön Ludens, akkor biztosan örömmel fogjuk fogadni, és ez a Sony Interactive Entertainment kiadásában érkező Hideo Kojima-játékra is ugyanúgy vonatkozik!

ps4pro-ludens

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu